Medewerker facilitaire dienstverlening

Van der Valk Hotel Tiel Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. Dit ga je doen: - Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten. - Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten. - Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. - Je helpt met het opruimen van de keuken. - Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.). - Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst. - Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en volgt een horeca/koksopleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding/c/new

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Maakt ruimtes gebruiksklaar
  • B1-K1-W3 Treedt op als aanspreekpunt
  • B1-K1-W4 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K1-W6 Draagt bij aan een veilige situatie
  • B1-K1-W7 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W8 Voert werkzaamheden uit gericht op voeding
  • B1-K1-W9 Evalueert de werkzaamheden
  • Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W1 Assisteert bij beheer van gebouwen
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3 Voert cateringwerkzaamheden uit

lees verder