Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Van der Valk Hotel Tiel BBL Leerling Medewerker Bediening

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Samen met je collega’s doe je er alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. De interne Van der Valk BBL-variant Als Gastheer/-vrouw werk je in een Van der Valk hotel. Je informeert en adviseert je gasten over gerechten. Je gaat voor het resultaat en je vindt het belangrijk om je werk goed te doen. Je bent servicegericht en houdt daarom rekening met de wensen van de gasten. Ook werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en bereid om je extra in te zetten als het druk is. Als Gastheer/-vrouw voer je de werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk Hotel. Alle vestigingen zijn erkend als leerbedrijf. 18 keer per jaar volg je 6 uur theorieles. Deze theorielessen vinden plaats in een van de deelnemende Van der Valk hotels. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van de vooropleiding duurt de opleiding tenminste 1 jaar (niveau 2). Doordat de lessen gepland zijn volgens een carrouselplanning is instroom gedurende het hele jaar mogelijk. Om de opleiding Gastheer/-vrouw te volgen moet je in het bezit zijn van een vmbo-diploma of een mbo diploma niveau 1. Verder is toelating mogelijk indien je over voldoende relevante praktijkervaring beschikt.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze leerwerkplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/bbl-leerling-medewerker-bediening/c/new

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder