Retailmedewerker

Campingsupermarkt Brakert Gevarieerde werkplek in een gezellige winkel op de geweldige 5* camping De Kleine Wolf!

Alle voorkomende werkzaamheden in de winkel worden je aangeleerd. Het kan dus zijn dat je in de ochtend op tijd begint om te helpen de broodjes op de plaat te maken en te bakken in de oven. Maar ook moeten de kassalades in de kassa, de pin worden aangemeld, spullen buiten worden gezet en dat soort dingetjes. Wanneer de winkel open gaat, kan het zijn dat je de kassa gaat doen, maar ook dat je broodjes gaat bakken (of ze op de platen gaat maken). Wanneer er vracht komt, kan het ook zijn dat je in mag pakken. Natuurlijk wordt alles je aangeleerd en sta je altijd onder begeleiding van een ervaren collega! Het kan zijn dat je alle taken verspreid over de dag doet, maar ook dat je de hele tijd op dezelfde plek werkt. Aan het eind van de dag maken we samen schoon, zodat de winkel er weer top uit ziet voor de volgende dag! We hebben een gezellig, gevarieerd team!

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van iemand dat hij/zij er verzorgd uitziet. Op tijd komen en er zijn wanneer je ingepland bent is ook erg belangrijk. Daarnaast vinden we het prettig dat je het niet eng vindt om mensen aan te spreken en dat je ze aankijkt. Het is fijn wanneer je werk ziet liggen. We zullen je hier ook in begeleiden. Fouten maken mag, je bent er om te leren. We vinden het wel belangrijk dat je iets probeert te doen met onze feedback. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je gemotiveerd bent! En dit ook uitstraalt :-)

Wat biedt het bedrijf?

We bieden afwisselend werk in een gezellig team! Door de week vaak met volwassenen, in het weekend en in vakanties (wanneer je dat zou willen) ook met jongeren vanaf ongeveer 15 jaar. Wanneer het bevalt bij ons, zijn er mogelijkheden om eventueel gewoon bij ons te komen werken. Omdat je te maken hebt met vakantiegangers, is de sfeer meestal erg gemoedelijk en vrolijk. In de pauzes mag je een broodje pakken uit de bakkerij. Koffie/thee/ranja mag je ook gewoon pakken. Afhankelijk van je motivatie en je toekomstwensen is er bij ons in overleg heel veel mogelijk! Een "vaste baan" is bij ons in zoverre mogelijk, dat je elk jaar bij ons terug kunt komen wanneer het van twee kanten goed bevalt. Maar aangezien we een seizoensbedrijf zijn, zijn we helaas niet het hele jaar open en kan ik niemand het hele jaar door werk bieden. Gelukkig komen veel volwassenen al meerdere jaren elk seizoen terug, dat zegt wel iets over de gezelligheid ;-) Heb je een "rugzakje"? Daar kunnen we over praten!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder