Gespecialiseerd kok

Restaurant in de oude stempel en brasserie Puur Vacature alert!! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar invulling in onderstaande vac

Vacature alert!! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar invulling in onderstaande vacatures 1. Leerling zelfstandig werkend kok of gastheer/gastvrouw Zoek jij een leerbedrijf voor volgend schooljaar? Voor leerlingen die de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw of zelfstandig werkend kok (of een vergelijkbare opleiding) volgen, hebben wij een werk - en leerplek vrij. 2. Zelfstandig werkend kok / chef de partie / aankomend sous-chef Voor ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok m/v. Onze gerechten zijn bijzonder, soms herkenbaar, maar verrassend, hoog van kwaliteit en wisselen per seizoen. 3. Chef de rang en sommelier M/V. Een vriendelijke topgastheer of -vrouw die van een grapje houdt, maar weet wanneer hij/zij serieus moet zijn. Bij ons staat gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid centraal! Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende c

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, gastvrij en een motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende collega's.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder