Meewerkend horeca ondernemer

Grand Café de Keuning Grand Café de Keuning, de unieke stage plek! Werken in een top team en leren waar horeca om draait!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die bereid zijn om mee te werken, verantwoordelijkheid te nemen en veel willen leren! Wij zijn Grand Café de Keuning en hebben als café, restaurant & feestzaal veel te bieden! We zijn een familie bedrijf en dat gevoel heerst ook! We willen graag onze kennis en passie delen met jullie! Genoemde data staan niet vast en kunnen zeker worden besproken. Het restaurant is gefocust op een houtskoolgrill oven waarbij we graag werken met verse producten om zo een unieke smaak weg te zetten! We gaan voor pure kwaliteit. Bediening is net zo belangrijk als de keuken! Het gerecht wordt in de keuken bereid maar het stuk wat meegegeven wordt door de bediening aan de gast is net zo belangrijk. Wil je veel leren over producten, personeel, inkoop, planning, boekhouding en nog veel meer! Wil je leren hoe het werkt als horecaondernemer? En wil je dat leren van een hele jonge horecaondernemer? Dan zoeken wij jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die: - Creatief is - Interesse heeft om meer te leren over bier, wijn, cocktails en gin tonics - Wil leren over het menu, vlees, vis en groente, wat serveer je nou precies? - Een vlotte babbel heeft - Iemand die initiatief neemt - Leergierig is - Enthousiast is - Een horeca mentaliteit heeft - Collegiaal is - Wil leren wat het inhoud om horecaondernemer te zijn - Interesse heeft in personeel, planning, inkoop en kwaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een super gezellig jong team - De kans om te leren van mensen die jou situatie en school begrijpen - In een klein team leren hoe je om moet gaan met personeel en hoe je leiding moet geven - De kans om mee te kijken wat het inhoud om je eigen zaak te starten - Kans op een baan - Een leermeester die tijd heeft om met je aan de slag te gaan! - Direct werken met je leermeester & leidinggevende! - Een leermeester die zelf HOM & International Hotelmanagement heeft gestudeerd en weet wat het inhoud.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder