Retailmedewerker

Henk ICT services Word Onderdeel van Ons Verkoopteam! Ontdek de Wereld van Retail bij PC42!

Klantgerichte Service: Als Retailmedewerker ben jij het gezicht van onze winkel. Je verwelkomt klanten, geeft advies over ons assortiment en zorgt voor een geweldige winkelervaring. Teamwerk: Werk samen met een dynamisch verkoopteam onder leiding van een ervaren leidinggevende. Samen streven we naar succes en tevreden klanten. Verkoop en Afhandeling: Begeleid klanten naar de juiste aankopen en handel transacties snel en efficiënt af aan de kassa. Goederenstroom: Steek je handen uit de mouwen om de goederenstroom vlot en adequaat te verwerken. Jij zorgt ervoor dat onze producten perfect gepresenteerd worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Klantgerichtheid: Jij bent proactief, vriendelijk en haalt voldoening uit het helpen van klanten. Productkennis: Je hebt interesse in computers, printers, notebooks en accessoires. Kennis van ons assortiment maakt jou een geweldige adviseur. Teamspirit: Je floreert in een teamomgeving en bent bereid samen te werken om doelen te bereiken. Hands-on Mentaliteit: Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang voor een beetje actie.

Wat biedt het bedrijf?

Toonaangevend Assortiment: Verkoop producten waar je gepassioneerd over bent. Leerzame Ervaring: Ontwikkel vaardigheden die de basis vormen voor een succesvolle carrière in retail. Dynamische Werksfeer: Werk in een informele sfeer waarin jouw groei en succes centraal staan. Kans op Vaste Aanstelling: Bij PC42 geloven we in talent. Als jij jezelf bewijst, is er kans op een vaste aanstelling! Wij Willen JOU! Als jij klaar bent voor een boeiende retailervaring en voldoet aan de criteria, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. Solliciteer vandaag nog en start jouw avontuur bij PC42.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder