Manager / ondernemer horeca

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen Front Office Stagaire

Wij zijn voor ons receptie team opzoek naar een enthousiaste en dienstverlenende kandidaat die zijn/haar talent wil toevoegen aan het team als Front Desk Trainee De afdeling Front Desk is de belangrijkste verbindingsschakel; zowel tussen gasten en het hotel als andere hotelafdelingen. Check-ins, check-outs en verzoeken van gasten worden behandeld. Specifieke verantwoordelijkheden zijn o.a.: • Gasten welkom heten en inchecken, inclusief de verwerking van aankomsten van groepen. Wanneer de gasten het hotel verlaten, verzorg je de check-out. • Aanspreekpunt voor de gast en efficiënt vragen behandelen en eventuele klachten afhandelen. • Up-to-date blijven van alle hotelprocedures, faciliteiten, services, prijsstelling en speciale promotieaanbiedingen. • Sales maximaliseren door middel van up-selling, crosselling en marketingprogramma’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Eventuele andere talen zouden een voordeel zijn. • Je bent een ambassadeur van de Hilton Values (Hospitality, Integrity, Leadership, Teamwork, Ownership & Now). • Praktische automatiseringskennis, denk aan Windows, MS Office, Teams, OnQ • Een positieve, proactieve houding • Deze stage is enkel beschikbaar voor studenten geregistreerd bij opleidingscentra

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? • Flexibele werktijden van maandag t/m zondag • Uitstekende trainings- & ontwikkelingsmogelijkheden via Hilton University. • Een stagevergoeding van 675 euro per maand op basis van een vijf daagse werkweek; • Reis- en/ of woonkosten vergoeding van 125 euro per maand op basis van een vijf daagse werkweek; • Internationale transfers en doorgroeimogelijkheden. • Hilton Go! Een programma die Hilton Hotels over de wereld aanbiedt voor gereduceerd tarief! • Een uitdagende functie binnen een stimulerende internationale omgeving met een enthousiast jong team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder