Tekenaar constructeur

Abracad Technoworks B.V. Tekenaar constructeur

Je gaat onze engineers assisteren in de tekenkamer. Vanuit de tekenkamer kijk je zo de werkplaats in dus wat een tijdje terug ontworpen is zie je daar van dichtbij opgebouwd worden. Zoiets is erg leerzaam omdat je snel feedback hebt of dingen goed of niet goed ontworpen zijn. Daarnaast geeft het veel voldoening om het resultaat van je inspanningen in werkelijkheid te zien. Het werk dat je gaat doen hangt sterk af van de projecten die we op dat moment onderhanden hebben. Zo kan het zijn dat je de ene week informatie vergaard ter voorbereiding van het tekenwerk en dat je de andere week volop bezig bent met het maken van een tekeningenpakket. We proberen je werkzaamheden in ieder geval zo veelzijdig mogelijk te houden zo dat je ook veel ervaring op kan doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief, flexibel en nauwkeurig. Je kunt goed overweg met ons 3D tekenprogramma Inventor. Mocht je echter alleen ervaring hebben met Solidworks dan is dat niet direct een probleem. Onze ervaring is dat je Inventor dan toch vrij snel onder de knie krijgt. Je wordt begeleidt door onze hoofdconstructeur maar we verwachten wel een zekere mate van zelfstandigheid. Een gezonde dosis humor kunnen we hier altijd wel waarderen.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een technische werkomgeving die door veel mensen als prettig wordt ervaren. Je werkt in bedrijf met ca. 10 medewerkers waar de lijntjes kort zijn. Naast serieus werken is de humor hier ook altijd aanwezig wat het werken naast leerzaam ook leuk maakt. Mocht er een wederzijdse klik zijn dan behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Tekent een product of installatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt informatie voor het tekenen t.b.v. technische producten en installaties
  • B1-K1-W2 Maakt tekeningen
  • B1-K1-W3 Stelt materiaaloverzichten op
  • B1-K1-W4 Rondt werkzaamheden af
  • Ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten
  • P3-K1-W1 Onderzoekt t.b.v. en overlegt over informatie voor het opstellen van ontwerpspecificaties
  • P3-K1-W2 Werkt het ontwerp voor werktuigbouwkundige producten uit

lees verder