Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

FMJ Marine & Offshore B.V. Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties

Geen dag is hetzelfde bij FMJ, je zult verschillende taken op je nemen. Als eerste monteur werk je samen in een team, bestaande uit 1-10 monteurs, je geeft beperkt leiding aan je collega's en eventuele stagiaires. Je ben verantwoordelijk voor uitdagende elektrotechnische modificaties en projecten, veelal in een multidisciplinaire omgeving waarbij je verantwoordelijk bent voor het borgen van de kwaliteit van de installaties. Je werkt op locatie bij onze opdrachtgevers in de markten als zware industrie, chemie, energie, marine & offshore en olie & gas. Als eerste monteur werk je nauw samen met de werkvoorbereiding en projectleider en ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, leveranciers en (sub)contractors.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij de skills om eerste monteur elektrotechnische industriële installaties te worden bij FMJ? Ben jij bezig met je MBO 4 opleiding richting Elektrotechniek? Heb jij interesse in elektrotechnische systemen in de maritieme, offshore en industriële sector? Wil jij je graag ontwikkelen binnen FMJ? Heb je een VCA diploma of ben je bereid deze te halen? Spreek je goed Nederlands en/of Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar het werk gaat. Plezier zorgt voor een fijne werkplek en ook creëert het meer veiligheid en kwaliteit. Je zult altijd in een klein team werken met een no-nonsense cultuur. Bij FMJ kun je bouwen op je collega’s, zijn we loyaal en hebben we techniek in hart en nieren. Dit betekent ook dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Wat daar ook bij hoort: Ondersteuning tijdens het leerproces, een diversiteit aan disciplines bij een gerichte klantenkring, een breed takenpakket, goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, uitzicht op een vaste baan, pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, fietsplan.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren elektrotechnisch installatiewerk in de industrie
  • P2-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • P2-K1-W2 Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechn. industriële systemen
  • P2-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • P2-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder