Zelfstandig werkend bakker

De Bonte Koe B.V. Start elke dag met de geur van chocolade en kom praktijkervaring opdoen bij De Bonte Koe! Wij zoeken BBL/BOL talent!

Gezocht: BBL/BOL talent! Start elke dag met de geur van chocolade en kom praktijkervaring opdoen bij De Bonte Koe! Wij bieden een uitdagende stage aan waarbij je de kans krijgt om het vak van chocolatier te leren. Van ondersteunende werkzaamheden tot het perfectioneren van de heerlijkste creaties, ontdek je alle geheimen van het ambacht. Als stagiair word je betrokken bij het hele productieproces. Ben jij een chocoladeliefhebber, leergierig en gemotiveerd om het vak in de praktijk te leren? Solliciteer dan nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons productieteam! Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar mara@debontekoe.nl. We kijken uit naar je mail en nemen spoedig contact met je op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Liefde voor chocolade, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Klein hecht team. Leren over het productieproces van begin tot eind.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder