Legal, Insurance & HR Services Specialist

Verkeersschool Koos van der Bilt "Expert in Legal, Insurance & HR Services: Word een Specialist in Zakelijke Dienstverlening"

Als Legal, Insurance & HR Services Specialist werk je binnen een dynamische omgeving waarbij je de context van jouw organisatie begrijpt en je bewust bent van de vertrouwelijkheid van de informatie waarmee je omgaat. Je werkt bijvoorbeeld op de juridische afdeling of de HR-afdeling van een bedrijf, overheidsorganisatie of verzekeringsmaatschappij. Je taken variƫren van het ondersteunen bij juridische en HR adviestrajecten tot het verzorgen van zakelijke communicatie en het verwerken van gegevens. Een werkdag als Legal, Insurance & HR Services Specialist kan erg divers zijn. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten en bereidt adviezen voor op verzoek van collega's, leidinggevenden of opdrachtgevers. Hierbij is het van belang dat je proactief en communicatief vaardig bent. Je werkt nauwkeurig aan producten en opdrachten binnen geld-, goederen- en informatiebeweging, waarbij je procesmatig denkt en handelt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Legal, Insurance & HR Services Specialist moet de student of werknemer beschikken over een breed scala aan vaardigheden vanwege de diverse taken en verantwoordelijkheden binnen dit vakgebied. Enkele belangrijke vaardigheden zijn: 1. Juridisch inzicht 2. Communicatieve vaardigheden 3. Analytisch vermogen 4. Vertrouwelijkheid. 5. Proactiviteit 6. Flexibiliteit 7. Organisatorische vaardigheden 8. Klantgerichtheid 9. Probleemoplossend vermogen. 10. Teamwork Met deze vaardigheden zal de student of werknemer succesvol kunnen functioneren als Legal, Insurance & HR Services Specialist en waardevolle bijdragen kunnen leveren aan de organisatie waarin hij of zij werkzaam is.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt het werken als Legal, Insurance & HR Services Specialist diverse voordelen en kansen aan de student of werknemer: 1. Professionele ontwikkeling 2. Diverse werkzaamheden 3. Doorgroeimogelijkheden 4. Kans op een vaste aanstelling 5. Persoonlijke begeleiding 6. Inspirerende werkomgeving 7. Hecht team 8. Flexibele werkomgeving Kortom, als Legal, Insurance & HR Services Specialist zal de student of werknemer de kans krijgen om zich te ontwikkelen in een boeiend vakgebied, omringd door een ondersteunend team en met mogelijkheden voor groei en stabiliteit in de toekomst.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder