Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Maas Hotel Rotterdam Centre / Mainport Hotel Rotterdam Leerling kok BOL/keuken stagiaire gezocht voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre & Mainport Hotel Rotterdam Centre

Zorg jij dat onze gasten kunnen genieten van een heerlijk, goed verzorgd ontbijt, lunch of diner? Dan is de afwisselende positie van keuken stagiaire bij Maas / Mainport Hotels Rotterdam Centre wel wat voor jou! Je komt te werken in ons keuken team voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre (4*) en Mainport Hotel Rotterdam Centre (5*). Dit vind je leuk om te doen: • Je werkt samen met keukencollega’s en andere afdelingen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; • Je verricht voorbereidende taken en regelt dat de gerechten compleet en goed worden meegegeven; • Je draait meestal diensten van 14:30 tot 22:30 uur. Eventueel afgewisseld met ontbijt- en banquetingdiensten. • Je bent verantwoordelijk voor het tijdbeheer van bonnen en voor een strakke planning van de gerechten; • Je werkt dagelijks volgens HAACP richtlijnen en zorgen voor een schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die past in onderstaand profiel: • Iemand die relevantie koks- of horeca opleiding volgt; • Je vindt de afwisseling leuk om voor de verschillende horecaconcepten te werken; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent leergierig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en draagt bij aan een fijne werksfeer; • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

- Maandelijkse stagevergoeding van 500EUR - Praktijkervaring in een gerenommeerd hotel - Begeleiding van doorgewinterde hospitality-professionals - Netwerkmogelijkheden binnen de branche - Mogelijkheid voor toekomstige loopbaangroei - Cycas travel discounts in alle hotels binnen het portfolio - Hilton GO travel discounts

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder