Mbo-Verpleegkundige

Lelie zorggroep Thuiszorg Agathos/Curadomi Kom werken in de thuiszorg met uitzicht op zee. Met vergevorderde digitale ondersteuning bij de cliënten thuis. Een team van verpleegkundig specialisten en 3 gave teams waar je welkom bent om te komen leren.

Werken en leren in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg. Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de colleges kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan! Als leerling verpleegkundige ben je betrokken en verantwoordelijk voor de zorg rondom de cliënt. Je helpt bij de ADL, de medicatie en je voert waar nodig is verpleegtechnische handelingen uit. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan wat in de thuiszorg gemaakt wordt door de wijkverpleegkundigen. Het doel is om onze cliënten zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je betrekt daarbij het informele netwerk van de cliënt. Je stemt de zorg af met andere professionals . Ben jij die leerling die betrokken, bewogen en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact Alle leeftijden zijn welkom! Dit geldt ook voor herintreders en zij-instromers Voor meer info neem contact op met Marianne de Vries: 0620586047

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt de opleiding verpleegkundige of wil deze gaan volgen. - Je bent zijinstromer en wil de verkorte opleiding verpleegkunde volgen - Je bent enthousiast, flexibel en je werkt zorgvuldig. - Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband kom jij tot je recht. - Je bent woonachtig in Regio Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en je bent in het bezit van eigen vervoer. Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat biedt het bedrijf?

- Je gaat werken in een gezellig, zelfstandig en deskundig team met verpleegkundig specialisten. - 24 uur contract waarvan 3,5 uur voor school dus ruim 20 uur in de wijk ( verdeeld over meerdere dagen, geen 8 uurs diensten) - Je krijgt een vaste werkbegeleider en praktijkopleider die jou op maat ondersteunen met het behalen van je leerdoelen om uit te groeien tot een beroepsprofessional. - Een uitdagende en vooral mooie functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg biedt. - Een leerling salaris conform de cao VVT. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden. - Een vast contract na het behalen van jouw diploma als je met ons nog net zo blij bent als wij met jou!

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces
  • B1-K1-W1 Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
  • B1-K1-W3 Voert interventies uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W6 Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
  • B1-K1-W7 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder