Retailmedewerker

Jumbo Enthousiaste Staigiar gezocht!

Jumbo is een supermarktketen met een rijke historie. Met onze unieke formule en klantgerichte focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de onbetwiste nummer twee op de Nederlandse markt. Jumbo is een familiebedrijf met hart voor klanten en medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Jumbo Gerrit Jan Mulderstraat ben je nooit uitgeleerd. Al jaren leiden wij medewerkers op, van vakkenvuller tot ondernemer en dat doen wij met veel plezier. Door de jaren heen zijn wij steeds vaker tot de conclusie gekomen dat je met persoonlijke begeleiding tot een goed resultaat kan komen. Samen kijken wij naar jouw werktijden, zodat je ook nog van je vrije tijd kan genieten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat je van ons krijgt En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten: Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Wij bieden je kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je doet massa's praktijkervaring op en we zorgen dat je daarbij goed begeleid wordt. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden. Wij bieden je een inspirerende stageplaats! De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 100.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder