Marketing & Communication Specialist

onderwijskracht.nu Leuke en interessante stageopdracht die van waarde is voor je volgende stap in je carrière!

ONDERWIJSKRACHT.NU is een bureau dat zich richt op het coachen van docenten! De stageopdracht houdt in dat je antwoord geeft op de vraag welke social media kanalen relevant zijn voor onderwijskracht.nu. Tevens zal je nauw betrokken worden bij het vergroten van het netwerk. Tijdens de uitvoering van de stageopdracht werk je nauw samen met de oprichter en eigenaar van het bureau (Fredo Siwaletti). De sfeer is informeel. Werkplezier met de nodige humor staat voorop. Ik verwacht dat je met plezier komt werken, maar na een werkdag ook weer met plezier naar huis gaat! De stageopdracht 1. Het in kaart van brengen van scholen uit het Primaire, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs en het in kaart brengen van de hier werkzame functionarissen; 2. Onderzoek doen welke social media kanalen relevant zijn voor onderwijskracht.nu; 3. Het netwerk via de geadviseerde media kanalen opzetten en vergroten; 4. Aanbevelingen doen om een bedrijvenpagina op te zetten via social

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Heeft kennis van diverse social media kanalen, zoals LinkedIn. Student is accuraat en hulpvaardig en kent zijn/haar plaats in de organisatie. Is in staat het eigen handelen en gedrag te reflecteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een prettige werkomgeving. Werken in combinatie met gezelligheid staat bij ons voorop. Het kan voorkomen dat de student op sommige dagdelen alleen zit, dit mag geen probleem zijn! De 7 partners werken op locatie en zijn in principe nooit aanwezig. Op kantoor zijn maximaal (inclusie stagiaire) 3 personen aanwezig. Wil je vakgerichte praktijkervaring opdoen, schrijf dan nu een sollicitatiebrief en CV. Je mag ook een filmpje sturen waarin jij jezelf voorstelt. Geef aan waarom ik voor jou moet kiezen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder