Leidinggevende keuken

Mazzeltov! Leidinggevende keuken bij MAZZELTOV! Een unieke plek in Roosendaal

Als stagiair leidinggevende keuken bij MazzelTov nemen we je mee in alle facetten van het vak. Je maakt heel de dag mee van de mise en place tot aan de uitgifte van de gerechten. De keuken is gebaseerd op smaken van het Midden-Oosten, met een snufje van de mediterraanse keuken. Je leert werken met 2 unieke apparaten: een Josper-oven en een grote pizza-oven. De Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één. Een gesloten oven op houtskool, om in te grillen of barbecueën. In onze Pizza-oven kunnen maar liefst 8 pizza's tegelijk! Met een roterende pizza-steen worden de pizza’s aan alle kanten gaar. Hierdoor garandeert deze oer Italiaanse oven altijd een knapperige bodem.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je leergierig en wil je niets liever dan klaargestoomd worden voor een leidinggevende functie in de keuken? Ben je verder iemand die kwaliteitsgericht is en graag collega's helpt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij MazzelTov? Dat schijnt een feestje te zijn. Hier werk je aan het water, sluit je de dag af met een proost, sla je na het werk een balletje op onze Skwasj banen & hou die festival vibes maar vast, want hier organiseren we wekelijks de tofste festival parties!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder