Legal, Insurance & HR Services Specialist

Kanjers! uitzendbureau Enthousiaste stagiair(e) gezocht! Welke Kanjer komt ons team versterken?

Als stagiair(e) ga je lokaal ondernemen en maak je er samen met dit gedreven team een groot succes van. Je leert hoe je de bemiddelbare kandidaten moet binden en boeien aan onze organisatie en zet de kandidaat altijd centraal. Daarnaast weet je precies welke kandidaten in je pool zitten en gaat ze vrijblijvend aanbieden bij nieuwe en bestaande klanten. Het is een dynamische functie waarin sales, recruitment en administratie centraal staan. Met jouw pro actieve houding weet jij als geen ander hoe je andere moet enthousiasmeren en motiveren. Wil jij mee bouwen aan het succes van deze vestiging in het centrum van Roosendaal? Pak deze kans voordat het te laat is. Wat je gaat leren is pro actief bemiddelen van kandidaten, het aanbieden van geschikte ingeschreven kandidaten en zoekacties uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; - Jij toont initiatief, stelt prioriteiten en rond taken goed af; - Representatief voorkomen; - Minimaal 2 dagen beschikbaar; - Initiatiefrijk; - Jij denkt in oplossingen en bent sales gericht; - Jij bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Roosendaal.

Wat biedt het bedrijf?

Waarom je stage wilt lopen bij kanjers - Een fijne werkplek met betrokken en enthousiaste medewerkers; - Wij vieren onze successen! Dit doen wij met leuke teamuitjes, teambonussen; - Je bent in de mogelijkheid om altijd met een collega samen te pauzeren, maar ook vrij om je pauze alleen te nemen; - Bij ons zijn de mensen geen nummer, we nodigen mensen altijd persoonlijk uit voor een inschrijving en bezoeken onze klanten; - De mogelijkheid om cursussen te volgen om nog beter te worden in je vak; - Een plek waar je jezelf kunt zijn en plezier in je werk moet hebben; - Vertrouwen in elkaar is de basis, samen staan we sterk!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder