Procesoperator A

Chocolatier Tosca Operator mouleerlijn

De student zal meewerken op de productieafdeling van een chocoladefabriek. Hier worden bonbons, massieve chocolade en diverse seizoensproducten geproduceerd. De productielijnen worden handmatig bediend en aangevuld door de operators. Verder is de operator verantwoordelijk voor het schoon houden van de productielijn. De productieafdeling werkt in een dagdienst. Op maandag t/m donderdag van 7:00 tot en met 16:00 en op vrijdag van 7:00 tot en met 11:00

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is een harde werker, assertief en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast is hij erg schoon op zijn werkplek. Het is tenslotte een food bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Tosca heeft een jong en gezellig team wat bereidt is om hard voor elkaar te werken. Tosca stopt veel tijd en energie in het begeleiden van operators en geeft de ruimte om de benodigde tijd aan een verslag te werken. Bij het afronden van een stage is er kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Beheerst het productieproces
  • B1-K1-W1 Bereidt productieproces voor
  • B1-K1-W2 Bedient apparatuur
  • B1-K1-W3 Bewaakt procesverloop
  • B1-K1-W4 Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur
  • B1-K1-W6 Rondt productieproces af
  • Bewaakt het geautomatiseerde proces
  • P1-K1-W1 Verricht metingen
  • P1-K1-W2 Regelt het geautomatiseerde proces

lees verder