Marketing & Communication Specialist

Online Marketing Bakery Uitdagende Online Marketing / SEO Stage bij SEO Maatje in Roermond | Ontdek de wereld van online marketing |

Als stagiair bij SEO Maatje krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in diverse aspecten van online marketing en SEO. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Content creatie en optimalisatie: Je helpt bij het schrijven en optimaliseren van content voor onze klanten, zodat hun websites beter vindbaar worden in zoekmachines. Je leert over keyword research, SEO-copywriting en content strategieën. Linkbuilding strategieën en uitvoering: Je werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van linkbuilding campagnes om de online autoriteit van onze klanten te vergroten. Hierbij leer je over verschillende linkbuilding technieken en hoe je waardevolle backlinks kunt verkrijgen. Social media management (optioneel): Als je geïnteresseerd bent in social media werkzaamheden, krijg je de kans om de social media kanalen van SEO Maatje op te zetten en te beheren. Je leert over social media strategieën, content creatie en het monitoren van prestaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij SEO Maatje geloven we dat een stagiair met de juiste instelling en ambitie veel kan bereiken. Ervaring is niet vereist, aangezien wij je alle benodigde vaardigheden zullen bijbrengen tijdens je stage. Echter, bepaalde eigenschappen en vaardigheden zijn essentieel om het meeste uit je stage bij ons te halen: Ambitie en leergierigheid: Dit zijn de belangrijkste eigenschappen die we zoeken in onze stagiairs. We verwachten dat je gedreven bent om jezelf te ontwikkelen en constant nieuwe dingen wilt leren. Je hebt een passie voor online marketing en SEO en bent gemotiveerd om je kennis uit te breiden. Proactieve houding: Bij SEO Maatje waarderen we stagiairs die initiatief nemen en actief op zoek gaan naar mogelijkheden om zichzelf en het bedrijf te verbeteren. Je bent niet bang om vragen te stellen, feedback te geven en je eigen ideeën te presenteren.

Wat biedt het bedrijf?

SEO Maatje biedt studenten een unieke en waardevolle leerervaring in de wereld van online marketing en SEO. Als stagiair bij ons, profiteer je van het volgende: Praktijkervaring: We bieden je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een snelgroeiend SEO bureau, waar je werkt met echte klanten en projecten uit diverse branches. Hierdoor kun je de theoretische kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan direct toepassen in de praktijk. Uitgebreide training en begeleiding: Bij SEO Maatje zorgen we ervoor dat je alle benodigde vaardigheden leert om succesvol te zijn in online marketing en SEO. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals die je helpen bij het ontwikkelen van je competenties op het gebied van content creatie, linkbuilding, technische SEO en, indien gewenst, social media management. Een inspirerende werkomgeving: Je maakt deel uit van een jong, enthousiast en gedreven team dat streeft naar gezamenlijke groei en succes.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder