Zelfstandig werkend kok

Mr. Sammi - Bistro Bar Zelfstandig werkend kok

Leerling keuken, Het is eindelijk zo ver… je bent begonnen aan de leukste opleiding van Nederland! Je wil kundig met het mes leren snijden zoals alleen een echte kok dat kan! Je mist alleen nog een te gek stage bedrijf!? Dan hebben wij een plekje voor jou! Als leerling (BBL) ga je fulltime aan de slag in ons bedrijf. Onze professionele leermeesters nemen je mee op pad en leggen je alle facetten van jouw vakgebied uit. Je begint met meekijken en uiteindelijk werk je zelf in onze toffe open keuken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Representatief: • presenteert zich naar gasten/externen in lijn met het imago van het bedrijf • komt goed over bij anderen; • streeft het handelen volgens de goede manieren altijd na. Betrouwbaar / Integer • het hanteren en handhaven van algemeen aanvaarde en bedrijfsnormen en waarden op sociaal, ethisch en professioneel vlak. • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie; • komt beloften en afspraken na, staat voor wat hij zegt;Representatief: • presenteert zich naar gasten/externen in lijn met het imago van het bedrijf • komt goed over bij anderen; • streeft het handelen volgens de goede manieren altijd na. Coachen / Instrueren: • toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt; • weet te motiveren en enthousiast te maken; • geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken; • laat anderen voorbeeldgedrag zien.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat werken bij een van de tofste horecazaken van Roermond en omstreken; Je wordt onderdeel van een team dat aanvoelt als familie; Je krijgt persoonlijke aandacht vanuit management & directie; We bieden veel doorgroeimogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf; Er zijn legio opleidings -en cursus mogelijkheden; Je komt te werken voor een innovatieve, betrouwbare en professionele werkgever met ballen; Je krijgt veel gezellige dingen en extraatjes, zoals personeelsfeesten, kerstcadeaus, verjaardagscadeaus en meer;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder