Manager / ondernemer horeca

De Pastorie -

De student kan binnen de Pastorie heel veel verschillende facetten van het horeca vak leren. De Pastorie is een bedrijf dat bestaat uit 3 verschillende onderdelen: Brasserie, Chocolaterie, B&B. Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf ligt er een uitdagende taak voor de student om op alle vlakken zich door te ontwikkelen en een goede basis te creƫren voor de toekomst! De kleinschaligheid van het bedrijf geeft de student de gelegenheid om mee te kijken (en eventueel mee te beslissen) in toekomstige doelen & strategieƫn, daarnaast is er alle aandacht voor uitdagende stageopdrachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van de student: - Gemotiveerd / enthousiast - Leergierig - Teamplayer - Creatief - Secuur / oog voor details - Sociaal vaardig

Wat biedt het bedrijf?

De Pastorie is een relatief klein bedrijf met veel uitdagende onderdelen (Brasserie - Chocolaterie - B&B). Ons team straalt gezelligheid en plezier uit, de basis van onze onderneming! Daarnaast ligt er veel aandacht op een goede ondersteuning en ontwikkeling van de student(en). Ben je als student op zoek naar een gezellig bedrijf, goede ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling & een uitdagende stage dan ben je bij ons aan het goede adres!!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder