Manager / ondernemer horeca

Vakantiepark Koningshof Op zoek naar een veelzijdige horeca stage op een internationaal vakantiepark in familiare sfeer? Wij bieden jou die plek!

Het is een veelzijdige stage verspreid over verschillende afdelingen met de nadruk op de horeca Werkzaamheden Front-office - In- en uitchecken van de gasten - Verstrekken van informatie van de omgeving - Reserveringen verwerken - E-mail en telefoon beantwoorden - Technische mankementen doorgeven aan de technische afdeling - Housekeeping lijsten opstellen - Controleren van aankomsten en vertrekken Werkzaamheden Horeca - Ontvangen van gasten in het a-la-restaurant - Uitserveren van gerechten/ dranken - Ondersteuning in het snackcafé Werkzaamheden ParkShop - Bevoorrading van de goederen - Assisteren met broodjes bakken - Kassa afhandelingen

Naar wie zijn wij op zoek?

Volgende zoeken wij. Persoonlijke aandacht voor de gast is essentieel. - Zelfstandig - Een representatieve en spontane manier van communiceren met de gast - Zowel doordeweeks als de weekeinden plus op feestdagen en tijdens schoolvakanties beschikbaar - Tijden zijn wisselend, maar niet ‘s nachts - Goed Engels en basis Duits

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig en hecht team van collega’s Contact met onze blije en dankbare gasten die vakantie komen vieren De mogelijkheid om je te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder