Sport- en bewegingsleider

Camping De Zandstuve Een 5 sterren animatie stageplek beschikbaar voor jou?!

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Uiteraard gaat alles in overleg! De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, waarbij jij in verschillende shifts bent ingeroosterd. Je werkt dus niet de hele dag. Je ontvangt ruim van te voren een planning met de shifts waarin jij bent ingepland. Uiteraard kun je gemakkelijk bij ons blijven slapen! Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Naar wie zijn wij op zoek?

Medewerkers en stagiaires die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...)! Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft écht niet allemaal): * Creatief * Enthousiast en gemotiveerd * Graag met mensen werken * Entertainen * Teamplayer * Je bent een theaterbeest * Het mensen naar de zin willen maken * Sportief * De handen uit de mouwen willen steken. De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed animatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners of andersom, ben je zeer welkom. Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie! Je beleeft een onvergetelijke tijd Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage in ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken of bij stage te lopen. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! Voor het seizoen van 2022 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder