Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Linde Een onvergetelijk, leerzame periode met jouw nieuwe leukste collega's!

De student komt terecht op een plek waar je ontzettend veel kunt leren. We stellen op basis van jouw leerbehoeften, jouw persoonlijke leerdoelen op. Dit gebruiken we als leidraad voor jouw stage. Aan de hand hiervan zorgen we voor een onvergetelijke tijd, waarin werkplezier voorop staat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair beschik je over een berg sociale capaciteiten, zo weet je onze gasten een onvergetelijke dag/avond te bezorgen. Daarnaast zorg je ervoor dat je ook met jouw collega's veel plezier hebt. Je bent gastvrij ingesteld en hebt oog voor details. Je probeert mee te denken om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tevens ben je erg leergierig en kun je op drukke momenten je hoofd koel houden. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan is het zeker de moeite waard om samen eens een kopje koffie te drinken, of een colaatje als je dat liever drinkt.

Wat biedt het bedrijf?

Als student kom je terecht in een jong, fris en bovenal enthousiast team. Je wordt ontvangen in een warm bad, waarin je meteen in ons team wordt opgenomen. Alsof het nooit anders is geweest. Binnen ons bedrijf krijg je de ruimte om te leren, jij bent hierin leidend. Ook doorgroeien naar andere functies valt binnen de mogelijkheden. We zorgen samen voor een onvergetelijke, leerzame tijd.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder