Medewerker dierverzorging

Stal Lozeman Medewerker dierverzorging

Werkzaamheden beginnen bij de basis van het mesten van stallen, binnen/buiten zetten, vegen, blazen, voeren en onderhoud terrein. In de zomermaanden zijn er wedstrijden op het terrein waar je mee kunt draaien in de organisatie. Daarnaast kun je soms mee als begeleiding van een ruiter op wedstrijd. We zijn flexibel in het afspreken van uren of het wisselen van dagen. Er is een combinatie mogelijk met de poloclub. Die trainen volledig van maart t/m september en in de winter worden de polopaarden rustig op gang gehouden. De eigenaar werkt zelf mee op het bedrijf, dus er is continue begeleiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken mensen die zelfstandig kunnen werken, ervaring hebben met en gevoel hebben voor paarden. Initiatief wordt gewaardeerd en zoals in ieder paardenbedrijf is het fijn als je de handen uit de mouwen wil steken. Het is hard werken, maar zeer gevarieerd en in een prettige sfeer. Flexibiliteit is een must in ieder paardenbedrijf. We hebben voorkeur voor mensen uit de omgeving. Er is op het bedrijf geen gelegenheid om intern te blijven. We zijn bereikbaar met OV tot station Nijkerk en vanaf daar een paar km fietsen. We hebben veel ervaring met stageaires en veel van hen zijn langer bij ons blijven werken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je een goede indruk van het reilen en zeilen op een pensionstal. Daarnaast zie je de organisatie achter dressuur- en springwedstrijden. Zo nu en dan kun je mee met een ruiter op wedstrijd. En als het je interesseert kun je nog wat kennis over polo meepakken. De sfeer op stal is gemoedelijk en gezellig. Het terrein ligt in een natuurgebied en is erg ruim en groen. De stal heeft veel faciliteiten en alle paarden gaan dagelijks naar buiten.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder