Manager / ondernemer horeca

Restaurant Twaalf

Bij TWAALF ben je aan het juiste adres als het gaat om leren hoe een horeca bedrijf in elkaar steekt. Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden, van openen tot het sluiten van het restaurant. Er kunnen leermomenten zijn, waarbij je meekijkt met het bestellen van eten en drinken, maar ook het verwerken van de bestelde artikelen. We zijn een frisse en warme zaak, waar we lunch en diner draaien. Binnen is er plek voor zo'n 60 gasten en buiten hebben we een mooi zomerterras voor 50 gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over een vrolijke persoonlijkheid en niet bang zijn om op gasten af te stappen en te praten. Je leert hier de fijne kneepjes van het vak, maar daarvoor moet je wel leergierig zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Er is een mogelijkheid om hier een vaste baan aangeboden te krijgen, mocht je je als student zo goed ontwikkelen dat het interessant is om je hier te behouden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder