Zelfstandig werkend kok

Centre du Lac Leerzame stage tot kok, zelfstandig werkend kok

Als stagiair(e) in onze keuken, ben je onderdeel van ons wellness- en beautycentrum, waar gastvrijheid de kern vormt van onze service. Hier krijg je de kans om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden terwijl je samenwerkt met een fantastisch team in een ontspannen omgeving. Ben je van nature gastvrij en droom je van een carrière in de keuken? Dan is deze stage de perfecte start voor jou! Bij Centre du Lac krijg je de kans om alle facetten van het koksvak te ontdekken, vanaf de basis tot het hoogste niveau. Deze stage legt niet alleen een sterke fundering voor je toekomstige carrière in de keuken, maar biedt ook een unieke kans om je passie voor koken verder te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent gastgericht en hebt oog voor service en kwaliteit. - Je bent een echte teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. - Je bent flexibel en stressbestendig - Representatief en sociaalvaardig - Goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden onze leerlingen en stagiairs verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team. Daarnaast ontvang je korting op producten en diensten én kan je na je werk lekker gratis naar de sauna!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder