Allround mediamaker

Fortune Factory De leukste stageplek voor DTP & Grafische Vormgeving - Doe ervaring op bij Fortune Factory

s Ochtend bespreek je met je collega s welke opdrachten er zijn. Je collega s zijn druk met enkele deadlines. Daarom begin jij alvast met het maken van een ontwerp voor een groot mediamerk. Daarna controleer je het drukwerk van nieuwe klantopdrachten. Een ontwerp verbeter je en je stuurt het door naar de klant. Zo maak jij onze klanten blij! Tijd voor pauze. Tussen de werkzaamheden door lunchen we met alle collega s in de kantine. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk. Na de lunch wordt het drukwerk voor de volgende dag besteld, je kijkt even of je al jouw opdrachten hebt aangeleverd en bevestigt dit. Nu ga je verder met een aantal ontwerpen voor de social media kanalen van één van de websites. Volgende week wordt een social media campagne uitgerold en je wilt dat de ontwerpen perfect zijn. Je sluit de dag af met het ontwerpen van een standaardlabel voor Kerst. Worden er één of meerdere producten met jouw labelontwerp dit jaar aan tienduizenden mensen cadeau gedaan?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou? - Je volgt een opleiding waarin veel aandacht wordt besteed aan DTP en/of grafische vormgeving. - Je kunt 4 a 5 dagen per week stage lopen (anders in overleg). - Je bent leergierig en kijkt kritisch naar je eigen ontwerpen én die van anderen. - Je hebt een passie voor grafische vormgeving en kickt erop dat het werk dat je aflevert duizenden malen gedrukt zal worden.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt bij Fortune Factory terecht in een jong en gezellig team waar veel kennis aanwezig is van DTP en grafische vormgeving. Je staat er dan ook nooit alleen voor en wordt zeker niet zomaar in het diepe gegooid. Wij bieden een goede begeleiding. Bij ons wordt je niet gehaald om koffie te zetten of te kopiëren. Wij willen dat jij jezelf ontwikkelt en uiteindelijk serieuze ervaring op de werkvloer op doet. Waar de lat ligt, dat bepaal jij zelf. We willen als bedrijf graag goed presteren en daar werken we hard voor. Prestaties vieren we met de leukste feestjes. Als onderdeel van ons team ben jij uiteraard van harte welkom!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder