Leidinggevende bediening

De Koncurrent BV De Hotspot van Panningen (Lunch, Diner en Borrel)

Droom jij van een baan in de horeca! We zijn DE hotspot van Peel en Maas! Onze slogan is Proef het Verschil. Spreekt jou dit aan dan zoeken wij jou! Wil jij graag werken in een jong dynamisch team. Ben jij leergierig en een echte teamplayer, maar hou je graag de touwtjes in handen. Openen Lunch Borrel ( fingerfood) Diner (shared dining concept) Sluiten We hebben het shared dining concept voor zowel diner als lunch. bij de lunch zie je dit terug in lunchplanken zelf samen te stellen door de gast. In de avond kiest de gast zijn eigen gerechtjes die dan in het midden van de tafel worden uitgeserveerd. zodat de gasten er samen van kunnen genieten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, Leergierig, Aanpakker, Aansturen, Teamplayer, Creatief maar het aller belangrijkste is dat je met plezier komt werken.

Wat biedt het bedrijf?

leuk, jong en enthousiast team, doorgroei mogelijkheden (leidinggevende functies, functie zelfstandig werkend kok ), goed salaris, je plant zelf je beschikbaarheid en aan de hand van je beschikbaarheid wordt het rooster gemaakt ( dus je hebt veel vrijheid) geregeld uitstapjes ( denk aan kermissen, 1 keer per jaar uitstapje, etentjes, elke dag na het werk after werk borrel met hapje en drankje).

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder