Zelfstandig werkend kok

Vakantiepark de Witte Berg

Lijkt het jou leuk om te werken en leren in een jong en dynamisch team? Dan ben je Bie Heintje aan het goede adres. Alles begint natuurlijk met een goede voorbereiding, je bereidt samen met de rest van het team de mise en place voor. Als jullie samen de voorbereidingen goed voor elkaar hebben is het voor jou een koud kunstje om je hoofd koel te houden. Want Bie Heintje is er ‘never a dull moment’! Wat wij vragen: - Positiviteit en een gezonde dosis energie - Bij drukte houd jij je hoofd koel en zet je de frituur op 175 graden - Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste - Een proactief / creatief persoon die meedenkt met het menu en met wellicht toffe ideeën komt

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent loyaal - Je weet van aanpakken - Je vindt het leuk om in een team te werken en bent goed in staat om zelfstandig te werken - Je toont graag initiatief - Je werkt nauwkeurig

Wat biedt het bedrijf?

- Een fijne werksfeer binnen een gedreven team - stagevergoeding conform CAO - Een mooie en vernieuwde werkplek met gasten uit het hele land - Werken in gezellige vakantiesferen - In overleg is alles mogelijk, we zijn laagdrempelig - Een plek waar je je snel thuis voelt!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder