Zelfstandig werkend kok

Vakantiepark Molenwaard B.V. Leerling Zelfstandig Werkend Kok

Tijdens je BBL traject ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden: - Treffen van de dagelijkse benodigde voorbereidingen in de keuken; - Bereiden en op smaak brengen van gerechten onder leiding van de chef-koks; - Bewaken van de hygiëne volgens de HACCP-normen; - Goed communiceren met jouw collega’s, zowel binnen als buiten de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het bereiden van eten is jouw passie en jij weet hier met een creatieve manier mee om te gaan. Jij durft met nieuwe ideeën te komen en hier voorstellen voor te doen. Gastvrijheid staat bij jou met stip bovenaan en jij vindt het leuk om een gesprek aan te gaan met onze gasten. Jij weet van aanpakken en jij krijgt energie van werken in een dynamische omgeving. Een drukke lunch- en avondspits is voor jou geen enkel probleem. Werken in teamverband, daar draai jij je hand niet voor om. Verder neem jij mee: Een opleiding in de richting van zelfstandig werkend kok; Beschikbaarheid in de weekenden en vakanties. Kun jij jezelf hierin vinden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat biedt het bedrijf?

Dynamische, informele stageplek binnen een enthousiast, hecht team in een gastvrij, jong, groeiend bedrijf; - Professionele trainingen ter voorbereiding op jouw stage; - Persoonlijke begeleider;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder