Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

TES Industrial Systems B.V.

Wil jij na je opleiding (en wat jaren ervaring) aan de slag als zelfstandig leidinggevend monteur? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Je leert onder andere hoe je als leidinggevend monteur zelfstandig installatie- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan alle elektrotechnische installaties volgens specificaties en hoe je daarbij je team aanstuurt. Kernpunten voor deze functie zijn: nauwkeurigheid, kwaliteitsgerichtheid en klantgericht werken. De klant verwacht natuurlijk kwaliteit en uitstraling van ons. Uiteraard wordt je gedurende de gehele periode goed begeleidt en opgeleid en zal je de kneepjes van het vak leren. Past dit bij je, herken je jezelf hierin, dan kijken wij uit naar een kennismaking!

Naar wie zijn wij op zoek?

Prettige en handige (misschien wel noodzakelijke) vaardigheden die bij deze stage (maar ook bij de functie 'eerste monteur') passen zijn; - Passie voor het vak!! - Leergierigheid - Oplossingsgerichtheid - Kwaliteitsgerichtheid - Communicatief vaardig - Nauwkeurigheid Graag lichten we bovenstaande verder toe tijdens een kennismakingsgesprek, wij zijn ook heel benieuwd hoe jij dit ziet!

Wat biedt het bedrijf?

TES Industrial Systems is al 40 jaar een hele sterke speler in de industriële elektrotechniek. Wij opereren in een dynamische wereld, waarin op alle gebieden continu ontwikkelingen zichtbaar zijn. Soms volgen we de trend, maar liever zetten we een trend met een belangrijke en duurzame innovatie. Menig stagiair is bij ons na zijn opleiding in dienst getreden. En dat wij voldoende uitdagingen bieden blijkt wel uit het lage verloop van onze mensen. Wie weet ben jij de volgende stagiair die zich na de opleiding aan TES verbind, wij zouden dat in ieder geval erg leuk vinden! Wij juichen het toe als je je wilt blijven ontwikkelen, er is dan ook voldoende ruimte voor groei. We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren elektrotechnisch installatiewerk in de industrie
  • P2-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • P2-K1-W2 Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechn. industriële systemen
  • P2-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • P2-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder