Medewerker productpresentatie

AVRI Bloem- en Tuincentrum Meewerken aan de mooiste kerstshow van Nederland? Kom dan bij AVRI Bloem- en Tuincentrum stage lopen!

Je zal gaan werken op de kerst/sfeer afdeling en onze medewerkers helpen met het opbouwen van onze prijswinnende kerstshow. Je zal verantwoordelijk zijn voor een afdeling samen met een andere collega. Dit betekent dat je moet zorgen dat alles er netjes uitziet en de winkelvoorraad aangevuld is maar ook het beantwoorden van vragen van klanten over producten. Dit alles met in het achterhoofd zo veel mogelijk artikelen te verkopen. Je zal in deze periode leren hoe om te gaan met stress, de kerstperiode is een hele drukke tijd in onze winkel. Daarnaast zal je leren om samen te werken met verschillende afdelingen, hoe je het beste een product presentatie kan maken zodat het goed verkoopt en hoe je het beste om kunt gaan met klantvragen en verwachtingen van klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk zijn belangrijk in ons vak. Daarnaast is het fijn als je goed in teamverband kan werken en niet bang bent om dingen uit te proberen.

Wat biedt het bedrijf?

Ons kerst team is een leuk en hecht team met veel verschillende collega's, van jong tot oud. De werkzaamheden zijn divers en geen dag is hetzelfde. Mocht het een goede match zijn dan zijn er vaak mogelijkheden om langer te blijven.

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk

lees verder