Marketing & Communication Specialist

4Ustore Stage Webshopmarketing en E-commerce

We zijn op zoek naar een stagiair die ons bij staat in de marketingactiviteiten en het dagelijkse management. Na een kort inwerktraject zal de stagiair medeverantwoordelijk zijn voor de webshops. Je beheert de webshops, staat klanten te woord, handelt klachten af, reikt oplossingen aan waar nodig en draagt zorg voor een correcte afhandeling van onze zendingen. Daarnaast houd je je voornamelijk bezig met de marketing van onze webshops (werving van nieuwe klanten, onderhouden huidige klantrelaties, eventuele marktonderzoeken, social media, emailmarketing en het schrijven van blogs en nieuwsberichten). Uiteraard met de juiste ondersteuning van de webshop- en marketingmanagers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Wij bieden een professionele en inspirerende werkomgeving en zijn op zoek naar een gedreven en enthousiast persoon met een aantoonbare affiniteit met e-commerce. Daarnaast houd je ervan commerciële doelen te behalen en hebt een oprechte interesse in internetmarketing. Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team dat de juiste begeleiding biedt. Het is belangrijk dat je na het inwerktraject in staat bent zelfstandig te werken en dat je een proactieve houding aanneemt. Nieuwe ideeën en suggesties ter verbetering van onze service en bedrijfsprocessen worden natuurlijk erg op prijs gesteld. Tot slot is het schrijven van korte Nederlandse teksten geen probleem voor je. in het kort: - MBO werk- en denkniveau - Enige ervaring met het schrijven van beknopte Nederlandse teksten - Proactief, organisatorisch en projectmatig sterk - Weet van aanpakken en is zorgvuldig - Affiniteit met commerciële dienst

Wat biedt het bedrijf?

Voor de stage ontvang je een passende stagevergoeding. Dit en andere praktische zaken komen allemaal aan bod in een oriënterend gesprek. We zijn relatief flexibel: samen zoeken we naar een passende stageopdracht of afstudeeropdracht. Hierin is veel ruimte voor eigen inbreng. Voor nu bieden we enkel stages, maar mocht iemand zeer goed presteren, dan sluiten we een tijdelijke of vaste aanstelling niet uit.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder