Kok

Hotel Cafe Restaurant de Oringer Marke Leerplek Kok

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor ons restaurant. Mise en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je collega's op het leven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar ben je verantwoordelijk voor? Is dat een vraag? Samen met je collega's regel je alles en zorg je dat het gebeurt. Je denkt mee over de inhoud van de menu's, maakt en bewaakt de mis en place, kookt en maakt borden op een leuk niveau. Kortom, het is jullie winkel en zo voelt het ook. Wie ben jij? Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Wat moet je kennen en kunnen? Bij voorkeur ben je bezig met je koks opleiding op niveau 2 of 3 en heb je zin om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.. Je bent een flexibele teamplayer en kunt goed onder druk werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wat mag je van ons verwachten? Een uitdagende en zelfstandige functie als kok met veel vrijheid. Naast een super leuke baan, leuke collega's en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in onze bedrijven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder