Legal, Insurance & HR Services Specialist

Schäfer Notarissen administratief juridisch medewerker

Jij bent de eerste indruk van ons kantoor en dus heel belangrijk! Jij ziet het werk en je bent onmisbaar voor je collega’s. Je ondersteunt ze door telefoontjes en emails te beantwoorden, afspraken in te plannen, offertes op te stellen. Naast deze gebruikelijke secretariële werkzaamheden, ben je vaak direct betrokken bij het notariële werk. Je raadpleegt registers, typt adviezen of akte-teksten en legt dossiers aan. Je verschijnt bij de ondertekening van de akte en draagt zorg voor het passeerklaar maken van de dossiers. Jij snapt – ons kantoor moet een beetje als thuis voelen voor elke cliënt. Jij doet er daarom alles aan om te zorgen voor een goede en vertrouwelijke sfeer (‘what happens in the office, stays in the office’) Nice to know: je bent echt één team samen met je collega’s. Je draagt ten slotte allemaal bij aan dezelfde klantbeleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je vindt het leuk om met verschillende mensen om te gaan en service is ‘your middle name’. Je bent een echte ‘pietje precies’, zowel in spraak als op schrift. Je motto is ‘afspraak is afspraak’ Je kent je weg in de digitale wereld. Je bent (een beetje) flexibel. Dan bedoelen we niet dat je elke dag een handstand en een koprol moet doen, maar dat je het niet erg vindt om verschillende soorten werkzaamheden op je te nemen. Je vindt het leuk om verzorgd op je werk te verschijnen. Hé, lach eens! Kijk, die glimlach zien wij – en ons cliënten graag. Jij bent een echte pro in glimlachen!

Wat biedt het bedrijf?

Je scoort bij ons een stageplaats/leerbaan die zoveel voldoening geeft dat je ‘s avonds al uitkijkt naar het afgaan van de wekker de volgende werkdag. Gezamenlijk lunchen, op zijn tijd een leuk uitje of andere gezamenlijke activiteit en als je sportief bent aangelegd lekker meetrainen met ons hardloopteam dat ieder jaar deelneemt aan de bedrijvenmarathon in Eindhoven. Uiteraard geldt voor ons ook "niets voor niets" en zorgen we voor een passende beloning. Wij gaan voor een gezellige, veilige en positieve bedrijfscultuur waarin je jezelf kunt zijn. Het is voor ons belangrijk dat jij je comfortabel voelt en het naar je zin hebt. Uiteindelijk is het ons doel dat we je nog vele jaren welkom mogen heten in ons team.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder