Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

D'n Kleine Dommel d'n kleine dommel is een kindvriendelijk restaurant. ETEN * DRINKEN * SPELEN

FUNCTIEOMSCHRIJVING Functieomschrijving: Jij bent verantwoordelijk voor alle gasten in je eigen “wijk”. Van begin tot het eind weet jij ervoor te zorgen dat het verblijf van de gasten die bij jou aan tafel zitten naar wens verloopt. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris conform de horeca-CAO, passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, representatief en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent, gemotiveerd en betrokken bij zowel gast als organisatie – Ervaring in de horecaWerkzaamheden bestaan uit gasten ontvangen, reserveringen aannemen, bestellingen opnemen en serveren en nog veel meer....

Naar wie zijn wij op zoek?

FUNCTIEOMSCHRIJVING Functieomschrijving: Jij bent verantwoordelijk voor alle gasten in je eigen “wijk”. Van begin tot het eind weet jij ervoor te zorgen dat het verblijf van de gasten die bij jou aan tafel zitten naar wens verloopt. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris conform de horeca-CAO, passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, representatief en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent, gemotiveerd en betrokken bij zowel gast als organisatie – Ervaring in de horecaDe leerling wil elke dag beter worden

Wat biedt het bedrijf?

Startniveau vaardigheden leerling Vaktechnische vaardigheden 1. Ontvangen van de gast 2. Het indekken van de tafels 3. Het uitserveren van drank vanaf een dienblad Beroepsvaardigheden 1. De leerling kan planmatig werken 2. Is servicegerichtheid 3. En is teamgericht Sociale vaardigheden 1. De leerling kan actief kunnen luisteren 2. En kan omgaan met kritiek Persoonlijk kenmerk 1. De leerling wil elke dag beter worden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder