Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Ipse de Bruggen, Bedrijfsrestaurant Nootdorp Affiniteit met Horeca én de Gehandicaptenzorg? Kom dan stage lopen bij het Bedrijfsrestaurant van Ipse de Bruggen.

Tijdens een werkdag bij het bedrijfsrestaurant te Nootdorp van Ipse de Bruggen (IdB) bereid je een lunch voor voor medewerkers en cliënten van IdB. Bij de voorbereiding kun je denken aan het maken van onder andere broodjes, soep, wraps, soep, enz. Ook moeten er vitrines worden bijgevuld en tafels worden ingedekt voor reserveringen. Tijdens de lunch moet de kassa bedient worden en maken we ad-hoc warme gerechten klaar zoals uitsmijters en hartige snacks. Aan het eind van de dag doen we de vaat en maken we samen de keuken schoon. Naast het dagelijkse lunchbuffet zijn er ook gereserveerde lunches of bijeenkomsten. Zo komt het regelmatig voor dat er een borrel of uitvaart wordt gegeven in het restaurant met daarbij behorende specifieke wensen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn opzoek naar studenten die gemotiveerd zijn om nieuwe vaardigheden te leren en/of te ontwikkelen! Je kunt hierbij denken aan: gastvrijheid, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid, oog voor kwaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

IdB is een persoonlijk bedrijf waarin je geen nummer bent maar onderdeel van een familie. Medewerkers willen er alles aan doen om de leefomgeving van de client zo prettig mogelijk te maken. Belangrijk hierbij is dat de medewerkers die voor de cliënt zorgen ook goed verzorgd worden in ons restaurant. In het restaurant heb je inbreng en waarderen we creativiteit. Je maakt onderdeel uit van een hecht team van 5 medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder