Sport- en bewegingsleider

Landal Hof van Saksen Stage Edutainment bij Hof van Saksen

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage? En heb jij zin om voor nog meer plezier te zorgen voor onze grote en kleine gasten tijdens hun verblijf op Hof van Saksen? Dan komen wij graag in contact met jou! De startdatum is in overleg. Het Edutainment team zorgt ervoor dat de vakantie een hogere belevingswaarde krijgt door het dagelijks organiseren van educatieve activiteiten voor jong en oud, waarbij plezier voorop staat. De activiteiten die worden aangeboden zijn ondergebracht in verschillende academies, zoals: Avonturen Academie (o.a. klimmen, boogschieten, suppen, vlotten bouwen) Sport Academie (o.a. voetballen, hockeyen, basketballen, boksfit, bootcamp) Archeologie Academie Techniek Academie Mode Academie Knutsel Academie Natuur Academie Daarnaast is ons team verantwoordelijk voor: de Bounz Arena, de fietsverhuur, informatiebalie, 10-er Host etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu activiteiten organiseert en begeleidt of onze gasten van dienst bent op en rond het park; vol enthousiasme en met 110% inzet sta jij voor onze gasten klaar om een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je volgt een sport-, toeristische- of recreatieve opleiding (CIOS, Leisure/Travel & Hospitality of Sport en Bewegen) en verder ben je: Gastvrij én dienstverlenend Flexibel Leergierig en gefocust op (eigen) ontwikkeling Beschikbaar voor een periode langer dan drie maanden om (fulltime) mee te kunnen draaien

Wat biedt het bedrijf?

Stage lopen bij Hof van Saksen bied je een schat aan voordelen. Ten eerste ga je ervaring opdoen in het meeste bijzondere resort van Europa en werk je in een 9+ organisatie. We bieden goede begeleiding, alle ruimte om je te ontwikkelen én: * Een stagevergoeding van € 325,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband* * Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider en mogelijkheden om te blijven werken en door te groeien * Gratis verblijf op het resort tijdens je stage en nog meer aantrekkelijke voordelen. * Eindtijd die altijd ruimte biedt om nog te stappen met collega’s of vrienden * Via Learnit! uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing * Parkstages bij Hof van Saksen kennen een 38-urige werkweek.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder