Software developer

Stichting Liox Stage bij Liox; breng kunst- en cultuur en studenten samen.

Volg jij de opleiding Software developer en ben je op zoek naar een leuke stage? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij Liox bieden wij jou een stage, waarin jij alle ruimte hebt om jouw ideeën aan te dragen en mee te helpen aan het realiseren van softwares. Wij werken ook veel online, waardoor het ook mogelijk is deze stage vanuit huis uit te voeren. Hoe ziet een stage bij Liox eruit? - De eerste week van je stage staat in het teken van de onboarding. Je mag werken met het programma Flair, hiermee krijg je met behulp van workflows meer te weten over Stichting Liox. - Na deze week krijg je je eigen taken toegewezen. Hierbij kun je denken aan het plannen van werkzaamheden en het realiseren van softwares. Ook neem je deel aan overleggen en reflecteer je. Verder houden wij twee keer in de week een scrumsessie. In deze sessie wordt er gevraagd waarmee je bezig bent en of je nog vragen hebt, hierdoor raak je dus ook in contact met andere stagiairs en medewerkers van Liox.

Naar wie zijn wij op zoek?

- De student of werknemer die wij zoeken: - Heeft een sociale, nieuwsgierige, ondernemende en creatieve persoonlijkheid; - Volgt een opleiding op MBO niveau in de richting software developing - Houdt ervan om soms zelfstandig te werken en is flexibel ingesteld: je vind het niet erg om op verschillende locaties te werken, bijvoorbeeld thuis, op kantoor of op één van onze verschillende culturele locaties door heel Nederland; - Heeft ervaring met Adobe programma's Wat doet Liox? We brengen jongeren en studenten op een unieke en toegankelijke manier in contact met kunst en cultuur door het organiseren van evenementen en workshops. Zo kan je via Liox bijvoorbeeld op verschillende locaties studeren en je inschrijven voor (culturele) workshops over diverse onderwerpen. Zo zetten we ons in voor jongeren die behoefte hebben aan een rustige studieplek of een goed gesprek over mentaal welzijn.

Wat biedt het bedrijf?

- Stagevergoeding in overleg. - Kans op een baan na je stage. - Persoonlijke begeleiding door directe en hoogopgeleide collega's. - Je komt te werken bij een klein en informeel bedrijf die iedere dag er alles aan doen om stichting Liox te vergroten. - Je wordt onderdeel van een enthousiast, hecht en jong team. - Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën aan te dragen. - Kans om mee te helpen aan de implementatie van nieuwe strategieën en softwares Wat doet Liox? We brengen jongeren en studenten op een unieke en toegankelijke manier in contact met kunst en cultuur door het organiseren van evenementen en workshops. Zo kan je via Liox bijvoorbeeld op verschillende locaties studeren en je inschrijven voor (culturele) workshops over diverse onderwerpen. Zo zetten we ons in voor jongeren die behoefte hebben aan een rustige studieplek of een goed gesprek over mentaal welzijn.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder