Kok

Restaurant Vesters

De student gaat aan het werk in een klein, ambachtelijk bedrijf met veel aandacht voor de gast, het product en voor elkaar! Het is een prettige omgeving met leuke collega's. Regelmatig worden speciale thema-diners of evenementen georganiseerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij werken graag met mensen die pit hebben, humor, doorzettingsvermogen en oog oor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt bij ons in een klein en hecht team. Je kan veel zie van de bedrijfsprocessen. De sfeer is professioneel maar ook gezellig.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder