Leidinggevende keuken

Brouwerij Florijn Een super leuke werkplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland.

Een werkdag bij Brouwerij Florijn: Je begint om 11 uur of 13 uur met een kop koffie en spreekt met je directe collega's de mise en place door. Vervolgens start je met het voorbereiden van de lunch en het diner. Rond 16:30 eten we met elkaar en na een half uur zetten we de laatste dingen klaar voor het diner. Vanaf 17:00 gaan we het diner in, maken de lekkerste en mooiste gerechten om de gast te verrassen. Smaak en presentatie staan hierbij hoog in het vaandel, concentratie is dus key maar er wordt zeker ook gelachen met elkaar. Bij Florijn is het 1 team 1 taak. Dat wil zeggen: We helpen en ondersteunen elkaar daar waar nodig! Waarom: zo houdt je overzicht en controle op de producten maar ook op elkaar. Werken bij Florijn is veelzijdig, gezellig en informeel maar wel met een hoge kwaliteitsstandaard.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele instelling en stressbestendig. Opgeruimd karakter in denken en doen. Proactief. Trots op wat je doet en kan, maar ook het vermogen jezelf te ontwikkelen; Gezonde dosis humor en liefde voor bier, gastronomie en eten.

Wat biedt het bedrijf?

Een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf. Goede beloning op basis van leeftijd en ervaring. Flexibele werkuren. Een super leuke werkplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland. Een plek waar je veel kunt leren. Toffe collega’s en een groot netwerk. Trainingen en cursussen. Een open bedrijfscultuur. De leukste na-borrels en feestjes met heel veel collega’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder