Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Bouwbedrijf Fred Verweij Een goede opleiding, een leuk team van mensen en mooi en afwisselend werk.

De student gaat via Bouwmensen Midden-Holland een BOL1 (entree opleiding ) opleiding timmeren niveau 1 doen, waarbij hij twee dagen in de week theorie volgt bij een ROC en 3 dagen werkt bij ons bedrijf. In eerste instantie volgt de student een aantal weken basis praktijkscholing in de werkplaatsen van Bouwmensen Midden-Holland, voor deze bij ons bedrijf aan het werk gaat.Wij zijn een regionaal bouwbedrijf dat veelal huizen en bedrijfsgebouwen maakt en ook verbouwingen doet bij mensen thuis.Je leert bij Bouwmensen de basisvaardigheden en komt dan via Bouwmensen bij ons werken op de bouwplaats, waar je onder begeleiding van een leermeester mee zult werken. Je groeit zo gedurende de opleiding in werkervaring en vaardigheden om door te groeien tot vakman.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet handig genoeg zijn om de vaardigheden te verkrijgen die voor het vak nodig zijn, voldoende kunnen leren om de theorie aan te kunnen, een goede werkhouding hebben en om kunnen gaan met collega’s, klanten en alle andere mensen die op de bouwplaats komen.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden samen met Bouwmensen een goede opleiding, leuke collega’s, leuk en afwisselend werk en als je de BOL 1 opleiding hebt afgerond mag je verder met de BBL 2 opleiding en daar na niveau 3. Als je die hebt afgerond, dan bieden wij je een vast dienstverband aan. Daarna zijn er ook nog volop doorgroei mogelijkheden voor jou en hopen we samen een goede toekomst tegemoet te gaan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder