Assistent mobiliteitsbranche

Van den Hadelkamp Autobedrijf V.O.F. Van den Hadelkamp Auto's zoekt nieuw talent!

Welkom bij Van den Hadelkamp Auto's! Wij zijn een autobedrijf wat zich helemaal richt op mobiliteit. Wij verkopen, verhuren en repareren auto's, en met deze processen ga jij je bezighouden! Jij zorgt ervoor dat het wagenpark van de verhuur- en de leenauto's optimaal erbij staat. Je zorgt dat de vloeistoffen gecontroleerd zijn, de bandenspanning op orde is etc. Wanneer het rijbewijs gehaald is zou er ook af en toe moeten worden uitgerukt om op locatie een band te verwisselen. Ook de verkochte auto's moeten klaar gemaakt worden en deze moeten tiptop in de showroom staan, klaar om afgeleverd te worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een passie voor auto's en je wil niks lieverd dan met auto's werken. Je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor je eigen taken. Je vindt het fijn als het wagenpark er onberispelijk bij staat. je bent te porren voor een leuk bedrijfsuitje op z'n tijd Je bent blij met een fijne stagevergoeding.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klein maar hecht team en werken écht samen. Iedereen is even belangrijk in ons bedrijf en we kunnen van elkaar op aan. Elke dag lunchen we gezellig samen in de kantine en twee keer per dag drinken we even een kwartiertje koffie met elkaar. Wanneer het van beide kanten klikt is er zeer zeker een mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen na je stage.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij technische werkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen
  • P6-K1-W1 Richt de werkplek in
  • P6-K1-W2 Voert (technische) werkzaamheden uit aan een voertuig en/of mobiel werktuig
  • P6-K1-W3 Ruimt de werkplek op en maakt deze schoon

lees verder