Allround medewerker IT systems and devices

Micro Minder Nederland Wordt de toekomstige ICT-held bij Microminder Nederland - stageplek beschikbaar

We bieden een uitdagende stageplek voor een enthousiaste en leergierige stagiair. Bij ons kom je terecht in een kleine, gezellige en informele groep van ICT-professionals met uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën, die we implementeren in de zorgsector en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hier krijg je de kans om al je leerdoelen te behalen, en we staan klaar om je te ondersteunen bij verschillende aspecten, zoals: - Computers assembleren en installeren - Servers assembleren en installeren - Domeinen opzetten - Klanten contact - Netwerken configureren - Remote klanten assistentie - Enz.. Ben jij op zoek naar een stageplek waar je ons team kunt versterken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een stagiair bij Microminder Nederland ICT Solutions beschikt over verschillende vaardigheden, waaronder: Technische vaardigheden: De stagiair beschikt over technische kennis en vaardigheden op het gebied van ICT, zoals netwerkbeheer, systeembeheer, softwareontwikkeling of cybersecurity. Probleemoplossend vermogen: De stagiair is in staat om problemen op te lossen en oplossingen te bedenken voor technische uitdagingen. Communicatieve vaardigheden: De stagiair beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Teamspeler: De stagiair kan goed samenwerken met anderen en is in staat om zijn of haar kennis en vaardigheden te delen met het team. Klantgerichtheid: De stagiair is klantgericht en begrijpt dat de klant centraal staat. Hij of zij kan goed omgaan met klanten en is in staat om de behoeften van de klant te vertalen naar technische oplossingen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt Microminder Nederland verschillende voordelen aan studenten of werknemers die bij hen stage lopen of werken, waaronder: Leerervaring: Microminder biedt studenten of werknemers de kans om te leren en werkervaring op te doen binnen een professionele omgeving. Kans op een vaste aanstelling: Als een werkgever of organisatie een goede indruk heeft van een student of werknemer, kan dit leiden tot een aanbod voor een vaste aanstelling na afloop van de stage of het dienstverband. Een hecht team: Microminder heeft een hecht en gemotiveerd team dat de stagiair of werknemer verwelkomt en ondersteunt tijdens zijn/haar werkzaamheden. Een sterk team zorgt voor een goede werksfeer en een positieve ervaring voor de stagiair of werknemer.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder