VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

KAS16 B.V. Wil jij graag stage lopen en tegelijkertijd het gevoel hebben continu op vakantie te zijn? Kom dan bij ons werken!

Ontdekken wat je ligt! Je kunt bij ons kennis maken met een groot aantal werkzaamheden: jacht schilderen, grof en fijn timmerwerk, werken met polyester, motorentechniek, overige (scheeps)techniek, onderhoud van varend en rijdend materieel, takelwerkzaamheden, omgaan met klanten, schoonmaakwerkzaamheden, terreinonderhoud, groen en bouw. Het mooie is dat je hierbij niet een theoretische verhandeling krijgt over wat een werksoort inhoudt, maar dat je het werk echt kunt ervaren! Ontdekken wat je kunt! Al doende leert men; je wordt niet op cursus gestuurd om daar een kwalificatie te halen (om vervolgens geconfronteerd te worden met faalangst en onzekerheid!), je krijgt wel alle ruimte om in een veilige, kleinschalige omgeving verschillende werkzaamheden uit te proberen en je daarin al doende te ontwikkelen. Bijna ongemerkt zullen vaardigheden toenemen; door samen een portfolio te maken .

Naar wie zijn wij op zoek?

sociaal, vrolijk, innemend, open staan voor allerlei soorten mensen, creatief en dankbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou: Een ervaring voor het leven! Met lieve leuke mensen, leerzaam, vol avontuur en toch in een rustige landelijke omgeving. Je leert alle kleine dingen te zien, die het leven zo mooi maken.

Wat ga je leren?

  • Boris
  • niveau 1
  • niveau 2
  • niveau 3
  • niveau 4
  • niveau 5

lees verder