Jan Patat Horeca Topper
Je komt binnen begroet de medewerkers en leidinggevende. Het uitvoeren van Opdrachten. Verkoop technieken leren. Schoonhouden van je werkplek. Het voorbereiden van je werk. Het maken van versproducten. Alle Dag voorraad aanvullen. Spoelkeuken bijhouden. Eindschoonmaak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal Creatief Motivatie Goede Werkhouding
Wat biedt het bedrijf?
Een gezellige werksfeer. Betaling boven horeca cao
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder