Leidinggevende bediening

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent Leerling Gastheer/-Vrouw (BBL)

Functieomschrijving Wij hebben ruimte voor bedieningsmedewerk(st)ers/ gastheer en gastvrouw voor ons restaurant. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 hotelkamers, een restaurant met live cooking faciliteiten, hotelbar, wellness- en fitnessruimte en hoogstaande congres- en vergaderfaciliteiten met parkeergelegenheid (in eigen garage). De zakelijke capaciteit, 12 (koppelbare) zalen, biedt plaats aan bijeenkomsten van 2 tot 420 personen. Belangrijkste taken: Ontvangen en bedienen van onze gasten Het verzorgen van koffie/thee, dranken, lunch, buffetten en diners Mise en place maken voor het restaurant Net houden van de werkruimtes, meubilair, servies, bestek en glaswerk uitvoeren van alle overige taken in het restaurant Verwachtingen: Woonachtig in de nabije omgeving van het hotel minimaal 10 weken stage Teamplayer Representatief voorkomen, goede communicatieve en commerciële vaardigheden Flexibel en stressbestendig Bovenal ben je gastvrij

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Gastheer/-vrouw werk je in een Van der Valk hotel. Je informeert en adviseert je gasten over gerechten. Je gaat voor het resultaat en je vindt het belangrijk om je werk goed te doen. Je bent servicegericht en houdt daarom rekening met de wensen van de gasten. Ook werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en bereid om je extra in te zetten als het druk is. Als Gastheer/-vrouw voer je de werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende uit.

Wat biedt het bedrijf?

Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie. Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s. Personeelskortingen binnen van der valk hotels & restaurants. Een goede, persoonlijke stagebegeleiding. Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage. Een passende stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder