Gespecialiseerd kok

Proefverlof Leerling Keuken of Gastvrouw/heer

Na Jouw eerste week bespreken we jouw opleidingsplan, wat zijn jouw ambities en wat wil jij leren. Hier leggen we samen afspraken over vast. Wanneer ga jij deze doelstelling halen en wat is dan het vervolg. Leren en werken bij Proefverlof is een feest van smaken, techniek en ambacht of jij nu kiest voor Gastheer/vrouw of voor de Keuken. Verder werken wij met een planning die ruim van tevoren bekend is, en heb jij met regelmaat een weekend vrij. Op deze manier is het ook mogelijk voor jou om te sporten, sociale aangelegenheden te bezoeken etc. Wij vragen van jou inzet, motivatie, een goed humeur, een snufje humor. Kortom jonge mensen die er echt voor gaan om de volgende Horeca topper te worden

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken representatieve jonge mensen die heel veel zin hebben om hun carrière in de horeca te starten.

Wat biedt het bedrijf?

Je wordt ontvangen in een enthousiast jong team die samen streven naar de optimale ervaring voor onze gasten, je werkt in de oude gevangenis waar altijd iets te doen is, leuke evenementen, concerten een prachtige kerstmarkt, kortom de mogelijkheden zijn Eindeloos en geen dag is hetzelfde

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder