Meewerkend horeca ondernemer

Zand Katwijk B.V.

Strandresort ZAND is een veelzijdige strandaccomodatie bestaande uit 18 chalets, 2 volwaardige horecabedrijven, verhuur van strandspullen en andere recreatie en zalenverhuur, officiële trouwlocatie en geschikt voor feesten en partijen. De veelzijdigheid van het bedrijf maakt dit dé geschikte plek om de fijne kneepjes van de hospitality sector te ontdekken en te leren. Je leert onder andere front- en backoffice van de verhuurcentrale maar ook het organiseren van F&B en de verschillende activiteiten die wij aanbieden. In een jong en dynamisch team en vakkundige begeleiding stomen we je klaar voor je examen en je verdere carrière in deze branche.

Naar wie zijn wij op zoek?

communicatief vaardig, sociaal, ambitieus, leergierig, representatief.

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling, goede begeleiding in een gezellig team, op het Katwijkse strand, marktconform salaris.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder